Dlaczego nie dzia

Tematy związane z oprogramowaniem, instalacją, konfiguracją
Awatar użytkownika
Yampress
Administrator

Post autor: Yampress »

Nie ma najlepszego środowiska dla jessie. Wybierasz swoje środowisko na którym dobrze Ci się pracuje. Tu nie jest narzucone jest inwidualny wybór
Awatar użytkownika
pinochio
Beginner

Post autor: pinochio »

Yampress pisze:Nie ma najlepszego środowiska dla jessie. Wybierasz swoje środowisko na którym dobrze Ci się pracuje. Tu nie jest narzucone jest inwidualny wybór
W sumie mam doświadczenie tylko z GNOME i KDE. Kiedyś, jak zaczynałem z Lenny to tylko takie były preferowane i Gnome mi zdecydowanie nie pasował. Innych nie próbowałem.
Jakie flashpluginy mam zainstalowane już pisałem, wszystko się zgadza. Ten doinstalowany pepperflashplugin-nonfree chyba i tak nie jest mi potrzebny.

Kod: Zaznacz cały

$ dpkg -l |grep flash
ii  flashplugin-nonfree                  1:3.4                          i386         Adobe Flash Player - browser plugin
ii  pepperflashplugin-nonfree            1.3                            i386         Pepper Flash Player - browser plugin

Awatar użytkownika
Menel
Member

Post autor: Menel »

jak gustujesz tylko w qt to jest jeszcze:
razor-qt
lxde-qt
Trinity

pepperflashplugin chodzi tylko na chromowatych przeglądarkach: chrome/chromium/srware
Awatar użytkownika
Yampress
Administrator

Post autor: Yampress »

Ale pepper jest zawsze najnowszy! To część z chrome zaimportowana do chromium. Oczywiście kiedy on nie jest zainstalowany to chrome korzysta ze zwykłego starszego flasha.
ODPOWIEDZ