zainstalowałem sobie KDE i jest tragedia;]
czcionka jest masakkrujaca w iceweaslu -nic nie wide jak pisze małe nie wyraźne beznadziejne, poza tym ustawienia są porozrzucane po całym menu, powiedzcie mi gdzie znajde ustawienia odpowiedzielane za takei rzeczy jak
- dżwięki (bo zdecydowanie zadużo ich tu co nie rusze myszką to coś gra)
- skaczące kursory (gdzie to wyłaczyć
- ustawienie odpoweidzialne za zaznaczenie ikon i folderów tak ze jak raz klikne żeby sie zaznaczało a nie włączało
popracuje torche na tym i zobaczymy myśle ze po dłuugiej konfiguracji doprowadze to do stanu używalnośći
kde ma
Control Center > Sound & Multimedia > System Notificationsmikmik pisze:- dżwięki (bo zdecydowanie zadużo ich tu co nie rusze myszką to coś gra)
Control Center > Appearence & Themes > Launch Feedback > Busy Cursormikmik pisze:- skaczące kursory (gdzie to wyłaczyć
Control Center > Peripherals > Mouse > Iconsmikmik pisze:- ustawienie odpoweidzialne za zaznaczenie ikon i folderów tak ze jak raz klikne żeby sie zaznaczało a nie włączało
Co do wyglądu IceWeasela przeczytaj temat:
http://debian.linux.pl/viewtopic.php?t=1373
z dźwiękiem dałem rade;]
a co do czcionek to nie było to co mówiłes z tym gtk czy jakoś tak
tylko iceweasel miał ustawione zeby pozwalał stronom na ustawianie włąsnych czcionek a na tym forum taka tragiczna jest ustawiona;] ale pozostaje problem wielkości tej czcionki wszystko jest ok ale w oknie edycji tekstu jest on nadal mały litery si ejuż nie zlewaja ale za to są bardzo małe;/
a co do czcionek to nie było to co mówiłes z tym gtk czy jakoś tak