[+] Odtwarzanie p

Tematy związane z oprogramowaniem, instalacją, konfiguracją
Awatar użytkownika
Menel
Member

Post autor: Menel »

to jakiś odosobniony przypadek normalnie powinno odpalić, nie wiem...może spróbuj przez Kaffeine (z tym ,że to program dedykowany kde, ale na innych środ. też pójdzie, mi wszystkie dvd odtwarza) ewentualnie doinstaluj libdvdcss2 jak dalej nie da rady, więcej pomysłów nie mam..
Awatar użytkownika
Rafal_F
Moderator

Post autor: Rafal_F »

mswp pisze:Jako root zrobiłem:

Kod: Zaznacz cały

# apt-get install gstreamer0.10-ffmpeg gstreamer0.10-plugins-base gstreamer0.10-plugins-good gstreamer0.10-plugins-bad gstreamer0.10-plugins-ugly w64codecs libxine1-ffmpeg sun-java6-bin libdvdcss2 ttf-mscorefonts-installer unrar rar p7zip p7zip-rar file-roller flashplugin-nonfree openjdk-6-jre libavcodec-extra-53
Czytanie list pakietów... Gotowe
Budowanie drzewa zależności       
Odczyt informacji o stanie... Gotowe
Pakiet sun-java6-bin nie ma dostępnej wersji, ale odnosi się do niego inny pakiet.
Zazwyczaj oznacza to, że pakietu brakuje, został zastąpiony przez inny
pakiet lub nie jest dostępny przy pomocy obecnie ustawionych źródeł.

E: Pakiet sun-java6-bin nie ma kandydata do instalacji
To jest cały log?
Czy instalacja poszła dalej, oprócz tego jednego pakietu?
Spróbuj bez javy. Chodzi mnie głównie o bibliotekę: libdvdcss2, która ze względu na licencje nie może się znaleźć w oficjalnym repozytorium. Dodaj repozytorium multimedialne (w zależności od wersji debiana): threads/1408-Wpisy-w-pliku-etc-apt-sour ... #post10079
I następnie:

Kod: Zaznacz cały

aptitude update
aptitude install libdvdcss2
Jak filmy dalej nie będą działać to ponownie wklej logi z smplayera tak jak wcześniej.
mswp

Post autor: mswp »

Zainstalowałem te biblioteki, usunąłem javę i działa. Dzięĸuję
ODPOWIEDZ