ISPConfig i
ISPConfig i Ścieżka przekierowania dla subdomeny
Chcę wskazać w ISPConfig3 aby subdomena była przypisana do pewnego katalogu. Jak mam to wykonać? Czy na pewno mam podać przy tworzeniu subdomeny wartość w "Ścieżka przekierowania"?
Opcję ,,Redirect Type'' ustaw na L, ścieżka musi być ustalona. Ścieżkę ustalasz na podstawie katalogu do którego logujesz się po FTP.
Poza tym muszę powiedzieć że w nowej wersji subdomeny będą już działać normalnie, każda z subdomen będzie miała własny katalog własne statystyki, własne pliki konfiguracyjne.
Pozdrawiam.
Poza tym muszę powiedzieć że w nowej wersji subdomeny będą już działać normalnie, każda z subdomen będzie miała własny katalog własne statystyki, własne pliki konfiguracyjne.
Pozdrawiam.
U mnie nowa subdomena nie posiada takich katalogów. Musze sam tworzyć podkatalogi dla subdomen
I jeszcze pytanie. Potrzebuję w ISPConfig ustawić rekord dla subdomen. Co powinienem podać w 'Nazwa serwera' oraz 'Docelowa nazwa serwera' dla rekordu CNAME? Chciałbym aby nie za każdym razem wprowadzać rekord subdomeny tylko aby to wykonać przez "*"
I jeszcze pytanie. Potrzebuję w ISPConfig ustawić rekord dla subdomen. Co powinienem podać w 'Nazwa serwera' oraz 'Docelowa nazwa serwera' dla rekordu CNAME? Chciałbym aby nie za każdym razem wprowadzać rekord subdomeny tylko aby to wykonać przez "*"