Poszukuj

Tematy związane z oprogramowaniem, instalacją, konfiguracją
MakiMaki

Poszukuję biblioteki: libgtk-1.2.so.0

Post autor: MakiMaki »

Witam! Od dzisiaj borykam się z pewnym problemem. Otóż chciałem sobie pograć na Debianie w gry na PSX, lecz wypluwa mi błąd o braku biblioteki libgtk-1.2.so.0. Szukam w sieci, i znalazłem tę bibliotekę, ale w formacie rpm. Chciałem użyć alien( nie wiem, czy to dobrze nazwałem), ale coś mi nie wychodziło. Więc zwracam się z prośbą do was. Posiadacie może tę bibliotekę? Jeżeli tak, to możecie ją podesłać? Jest mi ona bardzo potrzebna :)
Awatar użytkownika
saturno
Junior Member

Post autor: saturno »

MakiMaki pisze:Od dzisiaj borykam się z pewnym problemem.
Większym problemem jest to, że nie podałeś podstawowych informacji: wersja systemu, architektura, a odnośnie samego programu to przydałaby się pełna nazwa pliku instalacyjnego i opis przebiegu instalacji oraz log z próby uruchomienia.
fnmirk
Senior Member

Post autor: fnmirk »

Awatar użytkownika
Van
Beginner

Post autor: Van »

MakiMaki, zainstaluj sobie emulator PCSX-Reloaded, jest moim zdaniem najlepszy i nie ma dziwnych zależności. Jest w repozytorium w Wheezym i Sidzie, w Squeeze trzeba poszukać paczki .deb: https://pcsxr.codeplex.com/releases/view/50048

Chociaż sam w Squeeze korzystam z nieco starszej wersji, nie pamiętam już czemu. W razie czego mogę podesłać paczkę .deb, bo w sieci nigdzie jej nie mogę znaleźć.
ODPOWIEDZ