Instalacja serwera VMware 2.0.2 na Debianie6
Instalacja serwera VMware 2.0.2 na Debianie6
Witam.
Chciałbym zainstalować serwer VMware 2.0.2 na Debianie6.
Czy zna ktoś jakąś poprawną instrukcję?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Chciałbym zainstalować serwer VMware 2.0.2 na Debianie6.
Czy zna ktoś jakąś poprawną instrukcję?
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Przepraszam ale z Twojego pytania można wywnioskować, że to Twój pierwszy kontakt z tematem.
Szukasz odpowiedzi na konkretne pytania (problemy instalacyjne), czy chcesz ogólnej instrukcji, bo nie wiesz od czego zacząć?
Zajrzałeś na forum VMWare? Ja tam już kilka razy znalazłem odpowiedź. Przejrzałem ogólnie dokumentację, czytałeś VMWare Server Administration Guide (rozdział 2)? Tam są informacje o instalacji na pierwszy rzut oka patrząc. Jest ona dostępna tu
Szukasz odpowiedzi na konkretne pytania (problemy instalacyjne), czy chcesz ogólnej instrukcji, bo nie wiesz od czego zacząć?
Zajrzałeś na forum VMWare? Ja tam już kilka razy znalazłem odpowiedź. Przejrzałem ogólnie dokumentację, czytałeś VMWare Server Administration Guide (rozdział 2)? Tam są informacje o instalacji na pierwszy rzut oka patrząc. Jest ona dostępna tu
Hej. Ja postępowałem według tego opisu http://jakilinux.org/linux/debian/insta ... etinstall/
dla Debiana 6.0 i najnowszego VMware i wszystko sie udało. VMware chodzi świetnie i żadnych dodatków do tego nie instalowałem.
dla Debiana 6.0 i najnowszego VMware i wszystko sie udało. VMware chodzi świetnie i żadnych dodatków do tego nie instalowałem.