Witam wszystkich użytkowników Forum.
Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Jagiellońskim i obecnie prowadzę badania do mojej pracy magisterskiej. Polegają one na wypełnieniu kwestionariusza za pośrednictwem google docs. Udało mi się zbadać wiele osób, jednak były to najczęściej kobiety. W związku z tym zwracam się z wielką prośbą do użytkowników Forum o poświęcenie pół godziny i wypełnienie dla mnie tego kwestionariusza. 30 minut to niewiele z naszego życia a dzięki Wam będę mogła zdobyć upragniony tytuł magistra, co więcej wyniki moich badań mogą okazać się ważnym odkryciem naukowym!
Pytania dotyczą podzielności uwagi, łatwości w koncentrowaniu się na czymś w codziennych sytuacjach. Odpowiedzi nasuwają się intuicyjnie i w zasadzie nie trzeba się nad nimi zastanawiać.
Z góry dziękuję wszystkim za pomoc!
oto link do kwestionariusza:
https://spreadsheets.google.com/viewfor ... NVRXVHc6MQ
W razie pytań czy niejasności, proszę śmiało pisać
Studentka psychologii poszukuje ch
Może to był jakiś chwilowy błąd, bo przed chwilą sprawdzałam i wszystko działa
xmaster
Dziękuję Ci za wypełnienie tego kwestionariusza
Niestety czasem tak bywa w testach, że są podobne pytania zamieszczane kilka razy, jednak zasadniczo osoba wypełniająca nie powinna przejmować się takimi rzeczami.
xmaster
Dziękuję Ci za wypełnienie tego kwestionariusza

Niestety czasem tak bywa w testach, że są podobne pytania zamieszczane kilka razy, jednak zasadniczo osoba wypełniająca nie powinna przejmować się takimi rzeczami.
- xmaster
- Junior Member
Natalio powiem Ci, że jeśli byłbym osobiście przepytywany przez kogoś z tych samych pytań to po trzecim identycznym pytaniu dał bym w mordę pytającemu. Ot jednej rzeczy której nie toleruję to robienia ze mnie głupka i pytania się n razy o to samo.
Oftopując trzęsą mnie się poślady jak słyszę:
- chcesz XYZ
- nie dziękuję.
- na pewno?
- NIE
- a może jednak?
Generalnie po w/w wiązance jestem w stanie pobić.
Oftopując trzęsą mnie się poślady jak słyszę:
- chcesz XYZ
- nie dziękuję.
- na pewno?
- NIE
- a może jednak?
Generalnie po w/w wiązance jestem w stanie pobić.
Masz rację, pytanie o to samo jest męczące i w życiu codziennym świadczy o upartości pytającego. W wypadku mojego kwestionariusza, przyznaję są pytania podobne do siebie jednak wynika to z tego że ma on badać coś co zazwyczaj bada się testami komputerowymi, stąd taka pogoń za próbą uchwycenia czegoś w niestandardowy dla psychologii sposób. Jeśli Kwestionariusz Ciebie wymęczył to bardzo Cię przepraszam z tego powodu.