Tytuł wątku może niewiele mówi, ale nie miałem pomysłu jak krótko nazwać ten problem, ale do rzeczy. Z powodu małego ruchu na serwerach OpenArena postanowiłem wrócić na Quake Live. Po instalacji wtyczki rozegrałem kilka meczy po czym wylogowałem się z konta (wszystko odbywało się bez problemów). Następnego dnia znowu chciałem sobie zagrać, ale nie wiadomo dlaczego tuż przed samym wejściem na arenę dostaje takie coś:

Taki komunikat dostaje w nieskończoność, a gdy nacisnę ESC przeglądarka się wywala. Podczas całej pracy przeglądarki dostaje takie komunikaty w konsoli:
Kod: Zaznacz cały
/usr/share/themes/Loma/gtk-2.0/gtkrc:47: Murrine configuration option "hilight_ratio" will be deprecated in future releases. Please use "highlight_shade" instead.
Gtk-Message: (for origin information, set GTK_DEBUG): failed to retrieve property `GtkTreeView: :o dd-row-color' of type `GdkColor' from rc file value "((GString*) 0x7f1cd1443d40)" of type `GString'
LoadPlugin: failed to initialize shared library /home/artur/.mozilla/firefox/pauij5xe.default/extensions/quakeliveplugin@idsoftware.com/plugins/npquakelive.i386.so [/home/artur/.mozilla/firefox/pauij5xe.default/extensions/quakeliveplugin@idsoftware.com/plugins/npquakelive.i386.so: niewłaściwa klasa ELF: ELFCLASS32]
gamma = (55000/100000)LoadPlugin: failed to initialize shared library /home/artur/.mozilla/firefox/pauij5xe.default/extensions/quakeliveplugin@idsoftware.com/plugins/npquakelive.i386.so [/home/artur/.mozilla/firefox/pauij5xe.default/extensions/quakeliveplugin@idsoftware.com/plugins/npquakelive.i386.so: niewłaściwa klasa ELF: ELFCLASS32]
Gtk-Message: Failed to load module "canberra-gtk-module": /usr/lib/gtk-2.0/modules/libcanberra-gtk-module.so: niewłaściwa klasa ELF: ELFCLASS64
*** NSPlugin Viewer *** WARNING: unhandled variable 18 (<unknown variable>) in NPN_GetValue()
(npviewer.bin:5414): Gtk-WARNING **: /usr/lib/gtk-2.0/2.10.0/engines/libaurora.so: niewłaściwa klasa ELF: ELFCLASS64
(npviewer.bin:5414): Gtk-WARNING **: /usr/lib/gtk-2.0/2.10.0/engines/libaurora.so: niewłaściwa klasa ELF: ELFCLASS64
(npviewer.bin:5414): Gtk-WARNING **: /usr/lib/gtk-2.0/2.10.0/engines/libmurrine.so: niewłaściwa klasa ELF: ELFCLASS64
The program 'firefox-bin' received an X Window System error.
This probably reflects a bug in the program.
The error was 'BadValue (integer parameter out of range for operation)'.
(Details: serial 119 error_code 2 request_code 105 minor_code 0)
(Note to programmers: normally, X errors are reported asynchronously;
that is, you will receive the error a while after causing it.
To debug your program, run it with the --sync command line
option to change this behavior. You can then get a meaningful
backtrace from your debugger if you break on the gdk_x_error() function.)
Naruszenie ochrony pamięci
Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem, bo średnio mi się widzi ściąganie wszystkich plików od nowa, kiedy tylko będę chciał zagrać.