Witam.
Mam taki problem, procmail wykonuje plik .procmailrc w moim katalogu domowym. Uruchamia on skrypt bash, który to uruchamia screena, ale tutaj jest problem nie uruchamia go, a w logach jest:
No to dziwne bo screen normalnie w powłoce działa,
Ba nawet w procmailrc jest podana ścieżka do screena i to nic nie daje, więc po co się odzywasz jeśli nie wiesz?
Chciałem pomóc po prostu a z informacji jakie podałeś należało sprawdzić to co zaproponowałem.
Gdybyś od razu podał te dalsze informacje, od razu podałbym Ci dobrą odpowiedź.
pavbaranov pisze:matx132 - po tekstach typu: - sam się prosisz, by nikt nie zechciał Ci w ogóle udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi. Więcej pokory i szacunku dla tych, którzy chcą Ci pomóc.
Nie lubię jak ktoś traktuje mnie jak jakiegoś idiotę,
Jakbym nie wiedział o Tym co napisał wcześniej to bym nawet tutaj nie pisał(podstawowe wiadomości)
Oczywiście mój błąd iż nie napisałem tych informacji oraz że mnie poniosło zza bardzo
Tu matx132 faktycznie masz racje odnośnie moderatorów totalna pomyłka [szczególnie ostatnia rozmowa z nimi] napisz do mnie na gg to pomogę Ci z konfiguracją tego pakitu pozdrawiam wszystkich temat można uznać za zamknięty!
matx123 pisze:
No to dziwne bo screen normalnie w powłoce działa,
Ba nawet w procmailrc jest podana ścieżka do screena i to nic nie daje, więc po co się odzywasz jeśli nie wiesz?