Beryl
Beryl
Mam problem z berylem, nie wiem czy dobrze wlaczam efekt deszczu (shift+F9) ale i tak przy wlaczaniu pisze mi o bledzie z tym zwiazanym. Mam jeszcze takie pytanko, jak pomniejszyc ta kostke? Aby byla widoczna cala, a nie tylko efekt przy zmienianiu pulpitu.
Nie wiem - nie używałem nigdy deszczufreax pisze:Mam problem z berylem, nie wiem czy dobrze wlaczam efekt deszczu (shift+F9) ale i tak przy wlaczaniu pisze mi o bledzie z tym zwiazanym
Możesz jaśniej :?:freax pisze:Mam jeszcze takie pytanko, jak pomniejszyc ta kostke? Aby byla widoczna cala, a nie tylko efekt przy zmienianiu pulpitu.
Czy chodzi ci o to żeby kostka była cały czas widoczna a nie tylko podczas przełaczania pulpitów :?:
Co do pomniejszenia kostki:
Beryl Settings Manager -> główne menu: Pulpit
i tutaj są 4 rzeczy do skonfigurowania: (Fade to desktop, coś_1, kostka, coś_2 - "coś" bo mam to nie opisane)
Klikasz na ostatnią ("coś_2") i po prawiej stronie okna dajesz zakładkę Behaviour! Kolejno rozwijasz poziom General i tutaj masz opcję "wyrastanie". Suwakiem sobie ustaw na ile Ci pasuje
Ale namieszałem :mrgreen: mam nadzieje że sie połapiesz... ale jak coś skrinem rzucę..
Pozdrawiam
Beryl Settings Manager -> główne menu: Pulpit
i tutaj są 4 rzeczy do skonfigurowania: (Fade to desktop, coś_1, kostka, coś_2 - "coś" bo mam to nie opisane)
Klikasz na ostatnią ("coś_2") i po prawiej stronie okna dajesz zakładkę Behaviour! Kolejno rozwijasz poziom General i tutaj masz opcję "wyrastanie". Suwakiem sobie ustaw na ile Ci pasuje

Ale namieszałem :mrgreen: mam nadzieje że sie połapiesz... ale jak coś skrinem rzucę..

Pozdrawiam