Witam.
Mam niestety taki problem zakupiłem drukarkę Brother dcp-195c ale nie mogę nigdzie znaleźć sterownika pod moją architekturę systemu tzn. Debian amd64. Jest na oficjalnej stronie Brothera sterownik ale tylko i386, a Debian automatycznie ją instaluje ale ze sterownikiem Brothera 1200, który nie działa.
Proszę o pomoc.
[+] Debian amd64 - uruchomienie drukarki dcp-195c Brother
Na oficjalnej stronie Brothera są także różne dodatkowe informacje jak HowTo, FAQ itp. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki.
Popatrz, Google jest tak inteligentny, że nawet da Ci linka do odpowiedniej sekcji w FAQ, żeby nie trzeba było się już dalej wysilać
Sprawdź sam.
Popatrz, Google jest tak inteligentny, że nawet da Ci linka do odpowiedniej sekcji w FAQ, żeby nie trzeba było się już dalej wysilać

Sprawdź sam.
-
- Senior Member
To jest właściwy sterownik dla Twojej architektury. Instrukcja instalacji jest na stronie Brothera i należy jej przestrzegać, bo inaczej nici z drukowania.mrlukasz pisze:nie moge nigdzie znalesc sterownika na moją architekture systemu tzn. debian amd64 jest na oficjalnej stronie brohera sterownik ale tylko i386 .