Witam, po ostatnich aktualizacjach systemu zauważyłem zbrzydnięcie aplikacji w GTK, w centrum sterowania brak GTK Styles and Fonts, mimo że gtk-qt-engine zainstalowane.
Proszę o pomoc.
Debian squeeze, KDE 3.5.10
GTK Styles and Fonts - brak tej opcji
W jaki sposób masz kde3, skoro aktualizowałeś squeeze? Tam nie ma już dawno kde3, jest tylko kde4. Pewnie zainstalowalo ci sie gtk-qt-engine w wersji dla KDE4. Jak chcesz do KDE3 to zainstaluj z Etcha.
JEzeli chcesz pozostac przy KDE3 to wez pod uwage, ze nie powinienes aktualizowac systemu, bo KDE3 z czasem zotsanie całkowicie wycofane i nie bedzie juz ucieczki od KDE4
JEzeli chcesz pozostac przy KDE3 to wez pod uwage, ze nie powinienes aktualizowac systemu, bo KDE3 z czasem zotsanie całkowicie wycofane i nie bedzie juz ucieczki od KDE4
Huh, faktycznie, packages.debian.org, moment zgiaur pisze:Pewnie zainstalowalo ci sie gtk-qt-engine w wersji dla KDE4. Jak chcesz do KDE3 to zainstaluj z Etcha.
Kod: Zaznacz cały
dpkg -i nazwa_pakietu
W jaki sposób? Ano, ciężką pracą ]zatrzymane[/b].giaur pisze:W jaki sposób masz kde3, skoro aktualizowałeś squeeze? Tam nie ma już dawno kde3, jest tylko kde4. JEzeli chcesz pozostac przy KDE3 to wez pod uwage, ze nie powinienes aktualizowac systemu, bo KDE3 z czasem zotsanie całkowicie wycofane i nie bedzie juz ucieczki od KDE4
W końcu się przesiądę, tylko jakoś nie mogę się zebrać, to dłuższa zabawa będzie a chwilowo brak mi czasu.