tapatalk na debian.pl

Wszystko Off Topic
Awatar użytkownika
neo86
Beginner

Post autor: neo86 »

Ja bym osobiście cały ten temat zamknął lub dał do kosza. Dyskusja jest bezcelowa moim zdaniem a prośby o Taptalk bezsensowne. Takie jest moje zdanie.

Mati bo dzieciaków szalejących z Taptalkami i Fejsami nie przekonasz :] Moim zdaniem cały ten temat nadaje się do zamknięcia lub nawet do wyrzucenia. Forum jest bardzo czytelne poprzez przeglądarkę i nie widzę sensu używania wtyczki Taptalk. Zatem temat jest bez sensnu. Takie jest moje zdanie.
Awatar użytkownika
Menel
Member

Post autor: Menel »

Na moim 4calowym ekraniku ciężko przeglądać jakiekolwiek fora
a kogo to obchodzi, podepnij sobie coś większego...temat bez sensu zgadzam się z przed mówcą, to nie fejsbuk...
Awatar użytkownika
Menel
Member

do usunięcia..
Awatar użytkownika
bart86
Beginner

Post autor: bart86 »

Menel pisze:a kogo to obchodzi, podepnij sobie coś większego...temat bez sensu zgadzam się z przed mówcą, to nie fejsbuk...
a co ma fejsbuk do tematu, bo to kompletny bezsens
Awatar użytkownika
Menel
Member

a co ma fejsbuk do tematu, bo to kompletny bezsens
to, że gimbomobilny i picipolo na małe bramki - wklejanie zdjęć i pogaduchy, tu ludzie wchodzą z konkretnymi problemami i jak komuś przeszkadza przeglądanie forum na mikrotelefonikach do wszystkiego to ich problem, wystarczy jak człowiek odpalić przykładowo lapa (co może niemobilny, bo nie mieści się w kieszeni??) a nie jakieś czterocalowe mikro 漢語 i wejść na forum jak człowiek a jak komuś dłubanie na badziewiarskich smartfonikach przeszkadza to po co to robi i się żali??
Awatar użytkownika
bart86
Beginner

acha czyli jak ktoś przegląda internet na smartfoine to już jest dzieciakiem z fejsbuka to gratuluje podejścia, sam sobie chodź wszędzie z laptopem ciekawe ile tak pociągniesz
widzę że programu nigdy na oczy nie widziałeś a już wiesz że jest zbędny ok
Awatar użytkownika
Menel
Member

nie nie nie o to chodzi..używaj czego chcesz ale tekst typu (akurat nie twój)
Na moim 4calowym ekraniku ciężko przeglądać jakiekolwiek fora
no jest śmieszny trochę, to tak jakbym się żalił, że noszę sandały zimą...
internet na smartfoine
buhahaahah, do sprawdzenia rozkładu jazdy jak ktoś używa albo wyszukania hotelu/restauracji może się nada, ewentualnie do puszczenia muzy z yt...więcej zastosowań nie widzę..

ps..
sam sobie chodź wszędzie z laptopem
wiesz, nie używam smartfonów a jak chodzę to bez laptopa, bo żaden internet nie jest mi potrzebny czy niezbędny do życia...wystarczy ten na kwadracie lub mobilka w postaci lapka na dłuższe podróże;>
Awatar użytkownika
bart86
Beginner

buhahaahah, do sprawdzenia rozkładu jazdy jak ktoś używa albo wyszukania hotelu/restauracji może się nada, ewentualnie do puszczenia muzy z yt...więcej zastosowań nie widzę..
ja widzę i mam dla niego więcej zastosowań

dla forum wsparcie tego programu nic nie zmienia jest tylko jeden plus ułatwia znacznie życie na smatphonie/tablecie, i to nie tylko w pisaniu przeglądaniu ale znacznie więcej radzę najpierw zobaczyć program żeby wiedzieć w ogóle o czym się pisze a nie wysysać z palca
Awatar użytkownika
Menel
Member

ok to nie do mnie...ja mikrosmarttelefoników i dotykowej dłubaniny nie dzierżę, może dlatego, że starszy rocznik jestem i jakoś mnie to nie przekonuje, jest to dla mnie mało poręczne, mało małe i niebezpieczne przede wszystkim...każdy telefon otwarty na sieć to grząski temat..nie lubię...na kompie jednak ma się większą kontrolę nad wszystkim..telefon to rzecz wybitnie osobista i dane na nim są za wrażliwe żeby miało to jakikolwiek dostęp do sieci...tyle..

nie będę się zagłębiał nad bezpieczeństwem używania smartów, bo to chyba każdy ogarnięty człowiek wie, że urządzenia te nigdy nie były i nie będą bezpieczne...

chyba najświeższy przykład:
http://niebezpiecznik.pl/post/jak-zhack ... ie-po-gsm/

jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, zawsze będę się tego trzymał...zawsze...

pozdrawiam..
Zablokowany