Jaki system na s
Na wszystkim to chodzi tylko NetBSDbuker999 pisze:Kłócił się nie będę, badań i testów nie przeprowadzałem. Co jak co Debian + Flux działać będzie na wszystkim![]()
]:>
http://netbsd.org/ports/
debian porządnie skrojony debian wypiepsza to całe bsd w kosmos w swojej logicznej prostocie i uniwersalności , tylko debian! nie ma lepszych rzeczy...bsd jak chcesz się taplać w błocku lub uczyć owszem (nie widzę innych powodów aby na biurku lub na serwie to stawiać), jeżeli chcesz mieć wszystko sprawnie, logicznie, stabilnie i szybko oraz co najważniejsze prosto tylko debian..jak na razie nikt nie wynalazł lepszego linuksa baa systemu od debiana..nie słyszałem jeszcze.;> a *bsd w porównaniu do debiana w każdym aspekcie to jak koń z samochodem.. pozdro...wy...
ps. niektórzy jeszcze jeżdżą na koniach? ale po co?
oczywiście jeszcze nie omieszkam zapodać słynnego incydentu z obsd w roli ssaka
ps. niektórzy jeszcze jeżdżą na koniach? ale po co?
oczywiście jeszcze nie omieszkam zapodać słynnego incydentu z obsd w roli ssaka

to chyba na ruter tylko się nada, gdzie ten badziew do debiana stoi hahahahah co tam można zrobić chyba więcej mogę na owrt wykrzesać niż w tym prymitywizmie...daj spokój z takim chłamem..poza tym to coś na biurku to jak picie wody stojąc na głowie...chyba, że ktoś się ogranicza do przeglądania www i słuchania muzy czy obejrzenia filmu...to tak" pisze:Na wszystkim to chodzi tylko NetBSD