Specjali

Wszystko Off Topic
Zarov
Beginner

Post autor: Zarov »

Wydaje mi się że z moim wzrokiem jest jeszcze wszystko ok...nie muszą być litery tak duże.
Phantox

Post autor: Phantox »

A więc tak, te ikonki windowsa wydaje mi się, że będą zlikwidowane, ale nie wszystko na razie będzie zmiana wyglądu działów Większość będzie w Hardware i Software a także Internet.
A te duże litery to są tylko chwilowe, jako ogłoszenie.

A tak na marginesie, jeszcze jedno takie forum chyba nie zaszkodzi. Kto wie, może za jakiś czas rozrośnie sie na miarę IDG? ;-)
A wy od razu skazujecie je na porażkę :-P.

Podsunę ten temat adminowi, może coś z tego wywnioskuje i wprowadzi jakieś zamiany.
B33RK4

Post autor: B33RK4 »

ała :) Jeszcze 20 reklam w stopce :) To forum jest bardziej o wszystkim i o niczym...
giaur
Member

Post autor: giaur »

Dla mnie osobiscie forum, ktorego nie mozna przegladac bez rejestracji jest automatycznie przekreslone.

W ten sposob nie zmusisz nikogo do zarejestrowania sie, a jedynie wkurzysz kazdego kto tam zajrzy - to jest kompletnie bez sensu, zwlaszcza ze forum dopiero powstaje.
soki
Beginner

Post autor: soki »

giaur pisze:Dla mnie osobiscie forum, ktorego nie mozna przegladac bez rejestracji jest automatycznie przekreslone.

W ten sposob nie zmusisz nikogo do zarejestrowania sie, a jedynie wkurzysz kazdego kto tam zajrzy - to jest kompletnie bez sensu, zwlaszcza ze forum dopiero powstaje.
Dokładnie, sam chciałem przejrzeć to forum aby zobaczyć co tam ludzie mądrego piszą a tu zonk :-x Troszkę to głupie.
Phantox

Jak był stary layout, to możliwość przeglądania bez rejestracji była możliwa, a teraz jest coś zblokowane. Widać admin jeszcze się tym nie zają. Napisze w Shout Boxie, może coś z tym zrobi :-).
Osobiście także uważam że powinna być możliwość przeglądania forum. Na większości for o tej tematyce tak właśnie jest i jest dobrze.

No ale cieszę się, że przynajmniej pojawiła się jakaś krytyka. Teraz przynajmniej wiadomo że trzeba sporo rzeczy pozmieniać, teraz wszystko zależy tylko od ekipy rządzącej.
Skeniol

Post autor: Skeniol »

Ok, ja dam swoje 5 gr, no żal, żal portal kolejny bez przyszłości o darmowym szablonie (który odstrasza, głównie ten szablon jest używany do tematyki gamingowej ale ok). Ugu.pl :
Darmowy hosting WWW - możesz wybrać 3 dowolne strony w domenie ugu.pl. (twoja_nazwa.ugu.pl),
Darmowe 50 MB dla bazy MySQL - dzięki niej stworzysz prawdziwą, dynamiczną witrynę WWW,
Darmowy dostęp do PHP 4 i 5 - stwórz "inteligentną stronę" w najpopularniejszym języku skryptowym przeznaczonym specjalnie dla WWW,
Darmowe 150MB dla konta (10MB na plik) - wielkość która wystarcza większości użytkowników, potrzebujesz więcej? Skontaktuj się z administratorem, jeśli jest to uzasadniona potrzeba otrzymasz dodatkowe miejsce.
Darmowy nieograniczony transfer - brak limitów na generowany ruch,
Darmowy FTP - £atwa aktualizacja strony poprzez FTP
Darmowe konta email - możesz używać wybranej domeny także dla poczty email,
Darmowy DNS - możliwość utrzymywania własnej domeny
dostęp do. htaccess - możesz wybrać wersję 4 lub 5 dla plików .php a także wiele więcej
mod_rewrite - narzędzie do zmiany wyglądu adresów URL
no comment, tematy są niepoprawne, tematycznie bo sprawdzałem, widać ludzie cukierkują, że... żeby tylko posty nabić. A najbardziej mnie cukrują że admin tego forum nie kuma ze jak chce zrobić dobre forum w tych czasach to musi mieć domenę i hosting konkretny + najlepiej layout, na zamówienie. Przepraszam za krytykę ale może to pewnie dlatego że zajmuję się tworzeniem www i grafika :-P

Pozdrawiam Skeniol
Phantox

Szczerze mówiąc to zarejestrowałem się na to forum, bo myślałem że mogę przyczynić się do powstania czegoś nowego w sieci, być od początku tworzenia portalu.

Poza tym ja także dostałem się na nie, przez taką reklamę na forum, tylko przez admina PC life.
Ale z tego co ostatnio zauważyłem to kadra rządząca wcale nie przykłada się do tego aby coś z tym zrobić.
Miała być zmiana wyglądu poszczególnych działów na forum, która oczywiście została zaakceptowana przez admina, ale nie widzę jakoś zamiaru wprowadzenia tego przez rządzących.
A co do domeny, to wydaje mi się, że jest ona na start, jeżeli forum by się rozwinęło, to zmieniłby się także domenę.
Jeżeli chodzi o layout to muszę powiedzieć że jest super w porównaniu do tego jaki był wcześniej :-P. Ale także uważam że nie nadaje się do takiego rodzaju forum.
Czasami mam wrażenie, że bardziej zależy mi na tym forum niż adminowi :/.
Zarov
Beginner

Post autor: Zarov »

Lepiej wpisać w googlach "forum komputerowe" i tam sie zarejestrować. Takich for jak to z tego tematu jest dużo i będzie jeszcze więcej gdyż 13 latkowie zakładają je bo chcą pochwalić się przed kolegami, a nie zawsze mają wiedzę by coś takiego prowadzić.
Phantox

Tak to wiem, ale chciałem takie forum od poczatku tworzyć, od podstaw.
A tamte fora już są dobrze rozwinięte.

Ale nieważne, jeśli to nie wypali co jest bardzo prawdopodobne, to będę szukał czegoś nowego.
Zablokowany