Specjali
A więc tak, te ikonki windowsa wydaje mi się, że będą zlikwidowane, ale nie wszystko na razie będzie zmiana wyglądu działów Większość będzie w Hardware i Software a także Internet.
A te duże litery to są tylko chwilowe, jako ogłoszenie.
A tak na marginesie, jeszcze jedno takie forum chyba nie zaszkodzi. Kto wie, może za jakiś czas rozrośnie sie na miarę IDG? ;-)
A wy od razu skazujecie je na porażkę :-P.
Podsunę ten temat adminowi, może coś z tego wywnioskuje i wprowadzi jakieś zamiany.
A te duże litery to są tylko chwilowe, jako ogłoszenie.
A tak na marginesie, jeszcze jedno takie forum chyba nie zaszkodzi. Kto wie, może za jakiś czas rozrośnie sie na miarę IDG? ;-)
A wy od razu skazujecie je na porażkę :-P.
Podsunę ten temat adminowi, może coś z tego wywnioskuje i wprowadzi jakieś zamiany.
Dokładnie, sam chciałem przejrzeć to forum aby zobaczyć co tam ludzie mądrego piszą a tu zonk :-x Troszkę to głupie.giaur pisze:Dla mnie osobiscie forum, ktorego nie mozna przegladac bez rejestracji jest automatycznie przekreslone.
W ten sposob nie zmusisz nikogo do zarejestrowania sie, a jedynie wkurzysz kazdego kto tam zajrzy - to jest kompletnie bez sensu, zwlaszcza ze forum dopiero powstaje.
Jak był stary layout, to możliwość przeglądania bez rejestracji była możliwa, a teraz jest coś zblokowane. Widać admin jeszcze się tym nie zają. Napisze w Shout Boxie, może coś z tym zrobi :-).
Osobiście także uważam że powinna być możliwość przeglądania forum. Na większości for o tej tematyce tak właśnie jest i jest dobrze.
No ale cieszę się, że przynajmniej pojawiła się jakaś krytyka. Teraz przynajmniej wiadomo że trzeba sporo rzeczy pozmieniać, teraz wszystko zależy tylko od ekipy rządzącej.
Osobiście także uważam że powinna być możliwość przeglądania forum. Na większości for o tej tematyce tak właśnie jest i jest dobrze.
No ale cieszę się, że przynajmniej pojawiła się jakaś krytyka. Teraz przynajmniej wiadomo że trzeba sporo rzeczy pozmieniać, teraz wszystko zależy tylko od ekipy rządzącej.
Ok, ja dam swoje 5 gr, no żal, żal portal kolejny bez przyszłości o darmowym szablonie (który odstrasza, głównie ten szablon jest używany do tematyki gamingowej ale ok). Ugu.pl :
Pozdrawiam Skeniol
no comment, tematy są niepoprawne, tematycznie bo sprawdzałem, widać ludzie cukierkują, że... żeby tylko posty nabić. A najbardziej mnie cukrują że admin tego forum nie kuma ze jak chce zrobić dobre forum w tych czasach to musi mieć domenę i hosting konkretny + najlepiej layout, na zamówienie. Przepraszam za krytykę ale może to pewnie dlatego że zajmuję się tworzeniem www i grafika :-PDarmowy hosting WWW - możesz wybrać 3 dowolne strony w domenie ugu.pl. (twoja_nazwa.ugu.pl),
Darmowe 50 MB dla bazy MySQL - dzięki niej stworzysz prawdziwą, dynamiczną witrynę WWW,
Darmowy dostęp do PHP 4 i 5 - stwórz "inteligentną stronę" w najpopularniejszym języku skryptowym przeznaczonym specjalnie dla WWW,
Darmowe 150MB dla konta (10MB na plik) - wielkość która wystarcza większości użytkowników, potrzebujesz więcej? Skontaktuj się z administratorem, jeśli jest to uzasadniona potrzeba otrzymasz dodatkowe miejsce.
Darmowy nieograniczony transfer - brak limitów na generowany ruch,
Darmowy FTP - £atwa aktualizacja strony poprzez FTP
Darmowe konta email - możesz używać wybranej domeny także dla poczty email,
Darmowy DNS - możliwość utrzymywania własnej domeny
dostęp do. htaccess - możesz wybrać wersję 4 lub 5 dla plików .php a także wiele więcej
mod_rewrite - narzędzie do zmiany wyglądu adresów URL
Pozdrawiam Skeniol
Szczerze mówiąc to zarejestrowałem się na to forum, bo myślałem że mogę przyczynić się do powstania czegoś nowego w sieci, być od początku tworzenia portalu.
Poza tym ja także dostałem się na nie, przez taką reklamę na forum, tylko przez admina PC life.
Ale z tego co ostatnio zauważyłem to kadra rządząca wcale nie przykłada się do tego aby coś z tym zrobić.
Miała być zmiana wyglądu poszczególnych działów na forum, która oczywiście została zaakceptowana przez admina, ale nie widzę jakoś zamiaru wprowadzenia tego przez rządzących.
A co do domeny, to wydaje mi się, że jest ona na start, jeżeli forum by się rozwinęło, to zmieniłby się także domenę.
Jeżeli chodzi o layout to muszę powiedzieć że jest super w porównaniu do tego jaki był wcześniej :-P. Ale także uważam że nie nadaje się do takiego rodzaju forum.
Czasami mam wrażenie, że bardziej zależy mi na tym forum niż adminowi :/.
Poza tym ja także dostałem się na nie, przez taką reklamę na forum, tylko przez admina PC life.
Ale z tego co ostatnio zauważyłem to kadra rządząca wcale nie przykłada się do tego aby coś z tym zrobić.
Miała być zmiana wyglądu poszczególnych działów na forum, która oczywiście została zaakceptowana przez admina, ale nie widzę jakoś zamiaru wprowadzenia tego przez rządzących.
A co do domeny, to wydaje mi się, że jest ona na start, jeżeli forum by się rozwinęło, to zmieniłby się także domenę.
Jeżeli chodzi o layout to muszę powiedzieć że jest super w porównaniu do tego jaki był wcześniej :-P. Ale także uważam że nie nadaje się do takiego rodzaju forum.
Czasami mam wrażenie, że bardziej zależy mi na tym forum niż adminowi :/.