Spam, czy brak dobrego wychowania?

Wszystko Off Topic
yantar
Member

Post autor: yantar »

Zasad to niby nie nie lamie, ale ogolnie to mnie ta forma kodu w sygnaturze wqrza niemilosiernie i jak to widze to wylaczam w profilach pokazywanie sygnatur.
soki
Beginner

Post autor: soki »

ruun pisze:Myślę że przesadzacie...
Również uważam że to przesada, czepiacie się jak "mochery" TVNu. Skoro ruun napisał że taki podpis nie łamie regulaminu to można go używać - dla mnie nie przeszkadza.
Akkon
Junior Member

Post autor: Akkon »

soki pisze:czepiacie się jak "mochery" TVNu
Tak sobie "rzuciłeś" czy rzeczywiście masz jakieś przesłanki do budowania tego typu analogii? Jeśli tak to jakie?
Skoro ruun napisał że taki podpis nie łamie regulaminu to można go używać
Po pierwsze: czy ruun jest jedyną osobą uprawnioną do interpretacji regulaminu? Wyłącznym depozytariuszem objawionej w nim prawdy?* :-P
Po drugie: nie twierdziłem i nie twierdzę, że jest to na pewno złamanie regulaminu. Wskazałem tylko, że zachowanie nicona- można (podkreślam "można") interpretować jako kolizję z pewnymi jego punktami. Zresztą rozważania nasze na ten temat są raczej teoretyczne. Zauważ, że nikt z dyskutantów nawet nie podniósł kwestii ewentualnej kary dla niego. Część (w tym ja) uważa natomiast taką formę reklamy za nieuczciwą. Chyba nie odbierasz nam prawa do takiej oceny?
Po trzecie: interwencja runna i reakcja nicona- zamknęła de facto sprawę. Po co więc do tego wracasz?

By nie ciągnąć tej dyskusji (bo jak widać zaczyna ona zmierzać w złym kierunku) proponuję zamknąć temat.

* - ruun bez obrazy
Ventrue
Junior Member

Post autor: Ventrue »

Się będziem rozdrabniać - na stos bandytę!

//A teraz nie ironicznie: niby to zahacza w jakiś sposób o regulamin (punkt o zamieszczaniu "obcych" linków , ale przecież wiadomo jak to jest...
Awatar użytkownika
ruun
Member

Post autor: ruun »

Ventrue pisze://A teraz nie ironicznie: niby to zahacza w jakiś sposób o regulamin (punkt o zamieszczaniu "obcych" linków , ale przecież wiadomo jak to jest...
6) W postach nie można umieszczać różnego rodzaju reklam, czy linków do własnych stron (nie związanych z Linuksem i Open Source) bez wcześniejszego uzgodnienia z administratorem forum.
Regulamin mówi że nie wolno umieszczać linków "obcych" w postach..

Link (w podpisie) który nie prowadzi do treści wymienionych w pkt. 2 regulaminu jest dla mnie akceptowalny.
ODPOWIEDZ