Spam, czy brak dobrego wychowania?
Tak sobie "rzuciłeś" czy rzeczywiście masz jakieś przesłanki do budowania tego typu analogii? Jeśli tak to jakie?soki pisze:czepiacie się jak "mochery" TVNu
Po pierwsze: czy ruun jest jedyną osobą uprawnioną do interpretacji regulaminu? Wyłącznym depozytariuszem objawionej w nim prawdy?* :-PSkoro ruun napisał że taki podpis nie łamie regulaminu to można go używać
Po drugie: nie twierdziłem i nie twierdzę, że jest to na pewno złamanie regulaminu. Wskazałem tylko, że zachowanie nicona- można (podkreślam "można") interpretować jako kolizję z pewnymi jego punktami. Zresztą rozważania nasze na ten temat są raczej teoretyczne. Zauważ, że nikt z dyskutantów nawet nie podniósł kwestii ewentualnej kary dla niego. Część (w tym ja) uważa natomiast taką formę reklamy za nieuczciwą. Chyba nie odbierasz nam prawa do takiej oceny?
Po trzecie: interwencja runna i reakcja nicona- zamknęła de facto sprawę. Po co więc do tego wracasz?
By nie ciągnąć tej dyskusji (bo jak widać zaczyna ona zmierzać w złym kierunku) proponuję zamknąć temat.
* - ruun bez obrazy
Ventrue pisze://A teraz nie ironicznie: niby to zahacza w jakiś sposób o regulamin (punkt o zamieszczaniu "obcych" linków , ale przecież wiadomo jak to jest...
Regulamin mówi że nie wolno umieszczać linków "obcych" w postach..6) W postach nie można umieszczać różnego rodzaju reklam, czy linków do własnych stron (nie związanych z Linuksem i Open Source) bez wcześniejszego uzgodnienia z administratorem forum.
Link (w podpisie) który nie prowadzi do treści wymienionych w pkt. 2 regulaminu jest dla mnie akceptowalny.