Upi

Zagadnienia dotyczące menadżerów okien, środowisk graficznych - X, KDE, GNOME, Fluxbox, XFCE., Compiz itp.
chyl-o
Junior Member

Post autor: chyl-o »

Jest juz, poblem w tym ze xfce nie byl uruchomiony. Pracuje na fluxboxie i po zalogowaniu wlaczam xfce-settings-show i chodzi elegancko.

[ Dodano: 2006-11-05, 00:08 ]
Dobra Thunar pod względem wyglądu opanowany :)

Teraz mam pytanie, może ktoś z Was spotkał się już z czymś takim. Mianowicie, przy niektórych typach plików, jak kliknę sobie na niego prawym to mi się natychmiast thunar zamyka. Co to może być?
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

Teraz mam pytanie, może ktoś z Was spotkał się już z czymś takim. Mianowicie, przy niektórych typach plików, jak kliknę sobie na niego prawym to mi się natychmiast thunar zamyka. Co to może być?
Popularnie to się nazywa bug :) Ja miałem prawie ten sam problem ale z nautilusem, często mi się zamykał bez powodu. Jednym razem była jakaś duża aktualizacja i już jest spokój. Tak samo może być i w tym przypadku. Warto poszukać czy ktoś nie zgłaszał błędów.

Pozdrawiam!
chyl-o
Junior Member

Post autor: chyl-o »

Kaka' pisze:Popularnie to się nazywa bug
wiem, że takie sprawy to noszą miano bug'a, ale czy tak jest na pewno w tym przypadku? Jak znajdę chwile czasu to wrzucę coś co zauważyłem w takiej sytyacji.
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

Debian pisze:wiem, że takie sprawy to noszą miano bug'a, ale czy tak jest na pewno w tym przypadku? Jak znajdę chwile czasu to wrzucę coś co zauważyłem w takiej sytyacji.
To, że thunar się sam wyłącza to chyba nie jest normalne? :) Zapewne jest to jakiś błąd. Może ktoś już to zgłosił, jeśli tak to poprawka do tego nie powinna być późno.

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ