Jest juz, poblem w tym ze xfce nie byl uruchomiony. Pracuje na fluxboxie i po zalogowaniu wlaczam xfce-settings-show i chodzi elegancko.
[ Dodano: 2006-11-05, 00:08 ]
Dobra Thunar pod względem wyglądu opanowany
Teraz mam pytanie, może ktoś z Was spotkał się już z czymś takim. Mianowicie, przy niektórych typach plików, jak kliknę sobie na niego prawym to mi się natychmiast thunar zamyka. Co to może być?
Teraz mam pytanie, może ktoś z Was spotkał się już z czymś takim. Mianowicie, przy niektórych typach plików, jak kliknę sobie na niego prawym to mi się natychmiast thunar zamyka. Co to może być?
Popularnie to się nazywa bug Ja miałem prawie ten sam problem ale z nautilusem, często mi się zamykał bez powodu. Jednym razem była jakaś duża aktualizacja i już jest spokój. Tak samo może być i w tym przypadku. Warto poszukać czy ktoś nie zgłaszał błędów.
wiem, że takie sprawy to noszą miano bug'a, ale czy tak jest na pewno w tym przypadku? Jak znajdę chwile czasu to wrzucę coś co zauważyłem w takiej sytyacji.
Debian pisze:wiem, że takie sprawy to noszą miano bug'a, ale czy tak jest na pewno w tym przypadku? Jak znajdę chwile czasu to wrzucę coś co zauważyłem w takiej sytyacji.
To, że thunar się sam wyłącza to chyba nie jest normalne? Zapewne jest to jakiś błąd. Może ktoś już to zgłosił, jeśli tak to poprawka do tego nie powinna być późno.