Zast

Wszystko Off Topic
Awatar użytkownika
ShinnRa
Beginner

Post autor: ShinnRa »

A może po prostu niech ten kto chce pisze [SOLVED] a kto nie chce niech nie pisze.
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

A może po prostu niech ten kto chce pisze [SOLVED] a kto nie chce niech nie pisze.
Niby dobre rozwiązanie, ale jak jedna osoba z administracji napisała: albo jest solved, albo go nie ma. Jeżeli każdy będzie robił jak chce to, IMO, w krótkim czasie zrobi się bałagan. No ale czekam jeszcze na propozycje :)
Awatar użytkownika
artix90

Post autor: artix90 »

A ja jestem za ikąObrazek

Heh... jak pierwszy raz przeczytałem "ikąką" to gdyby nie obrazek to dalej bym nie wiedział o co chodzi... - draco
Awatar użytkownika
ShinnRa
Beginner

Post autor: ShinnRa »

No dobra skoro jest ikonka to niech przynajmniej w alt ma tego "solved"

Kod: Zaznacz cały

[img][...][/img]
bo często jak mi się X'y wysypią to szukam rozwiązania przez lynxa (ew. elinksa) a one nie maja obrazków :]
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

Myślę, że z tym nie byłoby problemu, ale czekam jeszcze na opinie innych osób :)
castor
Beginner

Post autor: castor »

Ja jestem za [SOLVED] albo lepiej bo po polsku [ROZWIAZANE], poniewaz odrazu widac ze problem zostal rozwiazany i jesli watek ma wiele stron to wiemy ze warto przeczytac.
Zarov
Beginner

Post autor: Zarov »

Jestem za [SOLVED] z tego powodu iż na innych forach też tego się używa i niektórzy mają po prostu taki nawyk by rozwiązany temat tak oznaczyć. To ma tylko oznaczyć rozwiązane tematy, nie dajmy się zwariować.

Pozdrawiam.
daris
Beginner

Post autor: daris »

A może zamiast solved na przykład
[+] nazwa_tematu
? Krótsze by było ;P
Zarov
Beginner

Post autor: Zarov »

Tylko po co? Przyjdzie Zdzichu, który wcześniej wypowiadał się na forach i dopiero co zainstalował Debiana i + nie będzie mu znany. Nie warto kombinować z tym. [SOLVED] jest wszystkim znane.
claudii87

Post autor: claudii87 »

Jestem za [solved] łatwiej się szuka rozwiązania problemu, wiem wtedy że tu został on rozwiązany.
ODPOWIEDZ