Wybór klawiatury

Wszystko Off Topic
Awatar użytkownika
paolus
Beginner

Post autor: paolus »

Witam

Ostatnio moja klawiatura odmówiła współpracy więc musiałem kupić coś nowego. Wybrałem Logitech Wave. Dość droga bo prawie 200PLN ale jest niesamowicie wygodna. Podkładka pod nadgarstki, profilowany układ klawiszy, nawet większość klawiszy multimedialnych działa w linuxie bez konfiguracji, a pozostałe np po zainstalowaniu keytouch. Dobra dość tej reklamy. do 100PLN to polecałbym coś logitecha bo raczej mają solidne produkty (poza tymi najtańszymi) np Logitech (Deluxe 250). Mam ją w drugim kompie i sprawuje się bardzo dobrze i kosztuje coś około 40PLN. Klawisze pracują cicho i miękko i dłuższe pisanie nie męczy.

Pozdrawiam
tomii
Junior Member

Post autor: tomii »

Ja mam już w sumie na oku 2 internet pro i ultrax premium. Pytanie czy warto płacić więcej za tą droższą, czy róznica warta jest tej ceny.
dev

Post autor: dev »

tomii pisze:Nie brakuje w niej podkładki pod nadgarstki?
Mnie nie brakuje, klawiatura jest w miarę płaska więc kompletnie tego nie odczuwam.
tomii pisze:Pytanie czy warto płacić więcej za tą droższą, czy różnica warta jest tej ceny.
Jednak jeżeli "głównie programujesz i piszesz dokumentacje" to warto dołożyć te kilka złotych i mieć zapewnioną wygodę.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ