B

Tematy związane z oprogramowaniem, instalacją, konfiguracją
Piro

Błąd w kodowaniu wyjścia g++

Post autor: Piro »

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć jak kodowane są znaki które zapisywane są do pliku za pomocą g++. ¯aden edytor tekstowy nie potrafi otworzyć tego pliku (sprawdziłem najpopularniejsze kodowania). Dodaję link do pliku wyjściowego http://www.speedyshare.com/426162955.html. Nie wiem czy to jest problem z paczką g++ (zainstalowana z repo), czy może w czymś innym. Informacje podstawowe:
Debian: Lenny
Kernel: 2.6.26-1-686
GNOME 2.22.3
g++ 4,3

Piro
fnmirk
Senior Member

Post autor: fnmirk »

Piro, dlaczego nie skorzystasz z jakiegoś normalnego serwisu do wklejania plików. Myślisz, że ktoś będzie sobie zadawał trud aby czekać na pobranie pliku lub zakładał konto. Działasz przeciwko sobie.
ponton
Beginner

Post autor: ponton »

E... naprawdę chciałeś to otwierać edytorem tekstu? Nie wierzę... No ale cóż, nawet jeśli to jest żart, to wyjaśnię, że pliki wyjściowe g++ to programy w postaci binarnej. Czego się spodziewałeś?

Na przyszłość, jeśli nie wiesz, czym jest dany plik, użyj programu file.
Piro

Post autor: Piro »

Wielkie dzięki i naprawdę nie wiedziałem.

@fnmirk
z speedy share można pobierać bez ograniczeń i rejestracji wystarczy nacisnąć na nazwę pliku, a potem "Pobierz za darmo" i pobierasz
S4th3N

Post autor: S4th3N »

Piro pisze:Wielkie dzięki i naprawdę nie wiedziałem.

@fnmirk
z speedy share można pobierać bez ograniczeń i rejestracji wystarczy nacisnąć na nazwę pliku, a potem "Pobierz za darmo" i pobierasz
tak a na http://www.wklej.org nie musisz sobie zadawać tego trudu aby kliknąć w "pobierz za darmo"
fnmirk
Senior Member

Post autor: fnmirk »

Piro, dostałem informację, że mogę pobrać plik po upływie 21 minut.
ODPOWIEDZ