Na większości pomaga, bo to testowałem (jedna strona torrentowa mi się źle wyświetla). Minusem jest to, że teraz mam gdzieniegdzie bardzo rozmazane czcionki. Da się to jakoś obejść?
Hmm.. nie bardzo mnie się chce to testować, zwłaszcza, że używam Opery obecnie, ale mogę ci wrzucić konfiga czcionek pod którym nie miewałem problemów (tutaj). Jeśli wciąż będą występowały, podaj jakie to strony.
Strona technologie.gazeta.pl ma rozmazane czcionki przy zaznaczeniu opcji "Pozwól stronom stosować inne czcionki niż ustawione tutaj". No nic, wolę mieć wyraźną czcionki i rozwalonych kilka stron, niż na odwrót
Czy czasem nie jest tak, że w ten sposób strona wyświetla Ci się, jeśli bardzo długo się ładuje? Mam wrażenie, że tak się dzieje, gdy połączenie zostaje zerwane w trakcie ściągania. I przeglądarka próbuje coś zrobić z tym, co dostała. W efekcie wyświetla bzdury (w szczególności ignoruje tabele).
Przerabiałem to, nie tylko pod Linuksem.
Ister,
Cały szkopuł w tym, że strony ładują się z taką samą prędkością co pozostałe. Dziwne jest to, że dzieje się to tylko na tych dwóch wymienionych przeze mnie stronach, a także dziwne, że czasami (powiedzmy raz na miesiąc) wyświetlą się dobrze.