mekosx pisze:Ja tam w menu file widze tylko:
Open
Paste
Export Transfer List
Import Transfer List
Import Text File
I widzisz to co potrzeba. Wybierasz ze schowka link, który Cię interesuje i dajesz "Paste". Operacje ponawiasz tyle razy ile potrzeba. Ewentualnie wrzucasz wszystkie linki do pliku tekstowego i dajesz "Import Text File". Ot i cała filozofia.
A jak daję na paste (mam w schowku te linki) to od razu zaczyna ściągać bez możliwości jakiegokolwiek wpisania hasła...
soki pisze:Używasz firefoxa więc polecam wtyczkę "DownThemAll!" - powinna cię zadowolić
Mam tą wtyczkę ale ona umożliwia wyłącznie pobieranie obrazków :-P
Akkon pisze:
mekosx pisze:Ja tam w menu file widze tylko:
Open
Paste
Export Transfer List
Import Transfer List
Import Text File
I widzisz to co potrzeba. Wybierasz ze schowka link, który Cię interesuje i dajesz "Paste". Operacje ponawiasz tyle razy ile potrzeba. Ewentualnie wrzucasz wszystkie linki do pliku tekstowego i dajesz "Import Text File". Ot i cała filozofia.
A jak daję na paste (mam w schowku te linki) to od razu zaczyna ściągać bez możliwości jakiegokolwiek wpisania hasła...
Skoro pobiera to w czym problem?
Pobiera, ale tylko plik HTML informujący o tym że aby zasysać przez pobieracze trzeba mieć premium ]Dam przykład na ściąganie dwu plików, można sobie to oczywiście zautomatyzować.
Ten przykład pokazuje jak ściągać dwa pliki z katalogu zabezpieczonego hasłem[/quote]
Nawet działa, ale to strasznie niewygodne bo muszę za każdym razem dodawać ten sam login i hasło... Nie mówię że nie ma graficznego interfejsu.
A we FlashGecie na wine nie działa monitorowanie schowka... :-/