Kaka', napisales zeby zainstalowac z paczek...a probowales zaisntalowac z tych paczek to kde4? Zycze szczescia...Mysle ze jedyna logiczna metoda instalacji tego na Debianku, to ta z tego how to.. :mrgreen: Zreszta zaraz sie przekonam...
Kaka', napisales zeby zainstalowac z paczek...a probowales zaisntalowac z tych paczek to kde4? Zycze szczescia...Mysle ze jedyna logiczna metoda instalacji tego na Debianku, to ta z tego how to.. :mrgreen: Zreszta zaraz sie przekonam...
Nie instalowałem z paczek - ale myślę, że skoro przygotował je deweloper debiana, to warto z nich skorzystać. Nie próbowałem, fakt, bo mnie do KDE4 aż tak nie ciągnię - prędzej czy później będzie w repo
/home/kde4/kde/src/KDE/kdebase/apps/lib/konq/konq_sound.cc: In member function ‘virtual void KonqSoundPlayerImpl::setUrl(const KUrl&)’:
/home/kde4/kde/src/KDE/kdebase/apps/lib/konq/konq_sound.cc:61: error: ‘createPlayer’ is not a member of ‘Phonon’
Wywala mi to przy około 19% kompilacji kdebase. Używam Debiana lenny.
Zrobilem tak ale nei znam sie na bashu i moze wklejam nie w te miejsce moze gdzies twki blad ale za bardzo nie wiem gdzie nadal wyrzuca mi blad qmake, probowalem kilkakrotnie