PHP nie wykonuje kodu w przeglądarce

Konfiguracja serwerów, usług, itp.
Awatar użytkownika
dedito
Moderator
Posty: 2942
Rejestracja: 18 listopada 2013, 21:07
Lokalizacja: Gliwice

Re: PHP nie wykonuje kodu w przeglądarce

Post autor: dedito » 19 lutego 2019, 05:50

Instalacja w standardowej lokalizacji.

Awatar użytkownika
LordRuthwen
Moderator
Posty: 2063
Rejestracja: 18 września 2009, 21:45
Lokalizacja: klikash?

Re: PHP nie wykonuje kodu w przeglądarce

Post autor: LordRuthwen » 19 lutego 2019, 07:24

A teraz pytanie zasadnicze: jak to niby ma działać?
Bo:
- użytkownik nie odpali apache na porcie 80, musi to zrobić na >1024
- kolejna instancja nie może słuchać na tym samym porcie co inna
Jak chcesz to pogodzić?
Zakładam, że jednak chodziło ci o wykorzystanie modułu userdir i wykorzystanie lokalizacji ~/htdocs/ jako miejsca składowania kontentu.
A jeżeli już się tak upierasz to musisz jeszcze uruchomić php - cgi lub fpm

ODPOWIEDZ