Portal zwi

Wszystko Off Topic
ceder

Portal związany z wolnym oprogramowaniem

Post autor: ceder »

Witam.
Co myślicie na temat portalu typu Q&A, który znajduje się pod adresem floss.pl. Lepiej wrzucić wszystkie dystrybucje do jednego wora czyli, że wszystkie dystrybucje na jednej stronie, czy podzielić portal na odpowiednie sekcje, subdomeny. Co ogólnie myślicie o tego typu projekcie prosiłbym o opinie.
Awatar użytkownika
Redhead
Junior Member

Post autor: Redhead »

ceder pisze:Witam co myślicie na temat portalu typu Q&A ,który znajduje się pod adresem floss.pl.
Wg mnie nie ma to sensu. Takich portali jest już sporo, a wiadomo, że anglojęzyczne i tak biją polskie na głowę z powodu większej ilości osób, które mogą się wypowiadać.
Poza tym takie fora jak to i DUG w dużym stopniu ułatwiają sprawę, gdy człowiek chce przejść na linuksa.
Ale róbta co chceta!
ceder

Dziękuję za odpowiedź, właśnie chcę zmienić formę strony bo doszedłem do podobnego wniosku. Tylko co w zamian, bo szkoda żeby się serwer i domena zmarnowała.
Awatar użytkownika
grzesiek
Junior Member

Post autor: grzesiek »

ceder, jeżeli zależy Ci na tym, aby zachęcić inne osoby do przejścia na Linuksa to jest to świetny pomysł na artykuł. Jak pisałem w dziale ogłoszeń, teraz każdy zarejestrowany użytkownik może napisać artykuł dla portalu.
Dlaczego tu? Ponieważ trafi do potencjalnie większego grona odbiorców. Nie ma co tworzyć oddzielnego portalu dla każdego zagadnienia - duży może więcej :)
ceder

Zostawię ten portal może się coś z niego rozwinie, zawsze lepiej gdy istnieje jakaś alternatywa. Być może coś upublicznienie :)
Awatar użytkownika
Yampress
Administrator

Post autor: Yampress »

ludzie trzymaja sie tylko duzych portali.
ODPOWIEDZ