Witam.
Mam problem z bocznymi przyciskami, dawnej korzystając z nich (oczywiście w Windowsie) mogłem poruszać się w lewo i prawo (Powrót/Dalej).
Obecnie tutaj odgrywają one inną rolę.
Podobny problem jest z kółkiem przewijania, otwierając nim zakładki, przy okazji wkleja mi zawartość schowka.
No i pytanie bardziej spoza tematu, jest możliwość ustawienia okna tak aby nie posiadało krawędzi?
Próbowałem coś ustawić ale mi nie wyszło.
Opera, boczne przyciski i kó
U mnie wkleja tylko wtedy gdy nie nacisnę na link. U Ciebie zawsze? Może pogrzeb w ustawieniach Klippera.Podobny problem jest z kółkiem przewijania, otwierając nim zakładki, przy okazji wkleja mi zawartość schowka.
Testowałem niedawno KDE 4.4 i tam dopiero dodają taką funkcję.No i pytanie bardziej spoza tematu, jest możliwość ustawienia okna tak aby nie posiadało krawędzi?
-
Dicaer
Po przeczytaniu, zrozumiałem że problem nie dotyczy Opery a jakiegoś innego programu.sebcioz pisze:U mnie wkleja tylko wtedy gdy nie nacisnę na link. U Ciebie zawsze?
I teraz być może padnie prawidłowe pytanie, jak wyłączyć opcję wklejania pod rolką i kopiowanie pod bocznymi klawiszami?
Bardzo mi na tym zależy bo jestem przyzwyczajony do otwierania zakładek rolką.
Zaglądałem do ustawień i nie znalazłem nic związanego z myszką, z resztą z Klippera nie korzystam.sebcioz pisze:Może pogrzeb w ustawieniach Klippera.
Pytanie moje też było nie na miejscu, omyłkowo zainstalowałem Lennego z KDE 3.5 i tam ten problem występował, ale wracając do Squeeze to już nie widzę problemu.sebcioz pisze:Testowałem niedawno KDE 4.4 i tam dopiero dodają taką funkcję.