Davido, napisałbyś jakiś poradnik o podłączeniu Linuksa (Debiana) do tej sieci, zamiast robić ,,ciekawe i niestosowne uwagi'' odnośnie użytkownika, na jednym czy drugim forum.
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?p ... 86#p134186
Po
Davido, przewidziałem Twój ruch i to jest Twoja wczorajsza kompletna wiadomość:
Davido oryginalnie pisze:¯aden z tych adresów nie jest bramą za017. Orzeszku spróbuj poszerzyć maseczkę...daj sobie 255.255.240.0, a jak nie pomoże to 255.255.0.0. Tylko nie przesadź, bo niezbadane są wyroki wielkiego konserwatora i następnym razem grzeczniej przez telefonik, bo założymy kolejciunie i nie będzie promocyjnego pakieciku....
Wczoraj miałem zły dzień i może trochę mnie poniosło, ale gdybyś znał kolesia sądzę, że przyznałbyś mi rację. Ale widzę, że ludzie na forum ciężcy, bo nie dość, że pomóc (z sarkazmem, ale zawsze pomoc), to cała jeden najaktywniejszy jeździ po człowieku. Pamiętaj, że nie jesteś sam we wszechświecie i forum nie czyni Cię anonimem....Poszukam innego...Dzięki za sprowadzenie na ziemię fnmirk.
Czy teraz ja mam to traktować jako groźbę? Można mieć zły dzień i wcale nie należy się odgrywać od razu na innych.Davido pisze:Pamiętaj, że nie jesteś sam we wszechświecie i forum nie czyni Cię anonimem....
[mod]
Davido pisze:Wczoraj miałem zły dzień i może trochę mnie poniosło, ale gdybyś znał kolesia sądzę, że przyznałbyś mi rację. Ale widzę, że ludzie na forum ciężcy, bo nie dość, że pomóc (z sarkazmem, ale zawsze pomoc), to cała jeden najaktywniejszy jeździ po człowieku. Pamiętaj, że nie jesteś sam we wszechświecie i forum nie czyni Cię anonimem....Poszukam innego...Dzięki za sprowadzenie na ziemię fnmirk.
[/mod]Davido pisze:Koleś krótko...Jesteś adminem tego forum? Nie? To wal się cwaniaczku i redaguj swoje posta, albo pisz na temat jeśli masz na tyle wiedzy...Ustawiać to sobie możesz szczote w koncie a nie mnie...