[+] Missing Firmware, Jessie

Masz problemy z siecią bądź internetem? Zapytaj tu
Awatar użytkownika
Yampress
Administrator
Posty: 6159
Rejestracja: 09 sierpnia 2007, 21:41
Lokalizacja: PL

Post autor: Yampress » 29 czerwca 2015, 06:11

No to aż dziwne, bo wszystko wygląda poprawnie
A jakiego masz kernela? repowego?


A połączenie z internetem masz?

Kod: Zaznacz cały

ping onet.pl

kviatek
Beginner
Posty: 175
Rejestracja: 07 lutego 2015, 08:07

Post autor: kviatek » 29 czerwca 2015, 20:38

Hej,

Moja wersja jądra:
ii linux-image-3.16.0-4-686-pae 3.16.7-ckt11-1 i386 Linux 3.16 for modern PCs
ii linux-image-686-pae 3.16+63 i386 Linux for modern PCs (meta-package)
Internet mam tylko z kabla, radiowy nie działa.

kviatek
Beginner
Posty: 175
Rejestracja: 07 lutego 2015, 08:07

Post autor: kviatek » 05 września 2015, 16:22

Hej,

Dla tych, którzy też mogą mieć problem jak ja: rozwiązałem go w końcu instalacją Wicd zamiast Gnome Network Manager.
Pozdrawiam

Zablokowany