Rapidshare

Tematy związane z oprogramowaniem, instalacją, konfiguracją
KowaI
Posty: 15
Rejestracja: 06 grudnia 2006, 09:19

Rapidshare

Post autor: KowaI » 27 lutego 2008, 10:40

Proste pytanie. Da się sciągać pliki z rapidshare korzystając tylko z samej konsoli ?. Nie mam konta premium tylko free a koleś ma serwer z szybkim łączem ale tylko konsola nie ma x-ów. Więc stąd moje pytanie. Domyślam się że nie ma sposobu. Mam do dyspozycji Windowsa u siebie na komputerze i przez ssh debiana ale u mnie jest łącze ze stałym IP a on ma ze zmiennym i mogę rozłączać i łączyć i wtedy będzie szło.

tadzik
Beginner
Posty: 183
Rejestracja: 29 grudnia 2007, 20:36
Lokalizacja: Warszawa/Izabelin

Post autor: tadzik » 27 lutego 2008, 10:46

a przeglądarką, taką jak links to nie pójdzie?

KowaI
Posty: 15
Rejestracja: 06 grudnia 2006, 09:19

Post autor: KowaI » 27 lutego 2008, 12:10

Hehe no pewnie ze nie. Po pierwsze na stronie rapida te odliczanie podejrzewam ze to java i jeszcze do tego token (te literkocyferki do wpisania). Podejrzewam że nie ma na to sposobu. Ale jak ktoś coś słyszał to proszę o sugestie.

tadzik
Beginner
Posty: 183
Rejestracja: 29 grudnia 2007, 20:36
Lokalizacja: Warszawa/Izabelin

Post autor: tadzik » 27 lutego 2008, 12:12

...ale głupi ten rapidshare :)

KowaI
Posty: 15
Rejestracja: 06 grudnia 2006, 09:19

Post autor: KowaI » 27 lutego 2008, 12:14

Głupi jak głupi :-) ale ile tam jest zasobów. Pewnie nic niepozostanie jak kupić konto premium :-(.

Awatar użytkownika
cmike
Posty: 22
Rejestracja: 26 lutego 2007, 15:23
Lokalizacja: Kraków

Post autor: cmike » 27 lutego 2008, 12:31

Do konta Premium jest kilka skrypcików, sam jeden znalazłem i korzystam aż się kurzy (i limity wyczerpują). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skrypt do ściągania z RapidShare Premium

ODPOWIEDZ